Biltema etablerar sig i InfraCity

Biltema har tecknat avtal med Profi Fastigheter om etablering av ett ca 8 000 kvm stort varuhus i Bredden/InfraCity som därmed blir kedjans hittills enskilt största enhet. Etableringen möjliggörs genom att Profi Fastigheter avyttrar fastigheterna Remmen 1 och Grimsta 7:3 väster om E4:an till Biltema.

Fortsätt läsaBiltema etablerar sig i InfraCity

Nytt utskott med fokus på integration i Upplands Väsby

För att lyckas med utmaningen kring integration beslutar kommunstyrelsen att inrätta ett arbetsmarknads- och integrationsutskott. Utskottets uppgift är att strategiskt leda, samordna och följa upp kommunens samlade arbete med integration och sysselsättning. Utskottet träder i kraft den 1 juli 2016.

Fortsätt läsaNytt utskott med fokus på integration i Upplands Väsby

Årsmöte Väsby Promotion med inspirationsföreläsning och middag

Den 15 mars hade Väsby Promotion årsmöte. I år höll vi till i Galleriet på Scandic Infra City och hade bjudit in Douglas Roos att föreläsa. Efteråt serverades en fin trerättersmiddag och några olika utmärkelser delades ut.

Fortsätt läsaÅrsmöte Väsby Promotion med inspirationsföreläsning och middag

Bli nätsmart och maximera dina affärsmöjligheter på LinkedIn – 9 mars

Dagens kund & medarbetare, företag & kommuninvånare är en mediekanal. Har ni fått sändningstid? Den 9 mars arrangerade Väsby Promotion en utbildning inom hur du kan bli nätsmart och maximera möjligheterna på LinkedIn.

Fortsätt läsaBli nätsmart och maximera dina affärsmöjligheter på LinkedIn – 9 mars